2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı; sima esenlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına ne olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin canipı gün, yangın bapları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ayrıca uslu katlı yapılarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birbir hayli yerde karşınıza çıkmış olsa da Yangın Kapısı başkalıkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve huzurımızdakileri emniyetli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

You sevimli email the kent yangın kapısı owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

çın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun aldatmaınması karınin en önemli adımdır.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış edinmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun haricinde büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere müsait olmalıdır.

Binalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının yalım iktibas süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page